Skip to main content

Tuulilasin vaihto Kuopiossa

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto on edessä sitten, kun lasi on rikkoutunut niin pahasti, ettei sen korjaaminen ole enää mahdollista tai kannattavaa. Mikäli sinulla on lasivakuutus, vakuutusyhtiösi korvaa tuulilasin vaihtamisen omavastuuta lukuun ottamatta. Lasivakuutuksen käyttäminen ei yleensä laske bonuksiasi.

Olet tervetullut meille myös ilman vakuutusta, joten ota yhteyttä ja kysy tarjous tuulilasin vaihdosta.

Tuulilasin vaihto onnistuu yleensä yhden työpäivän aikana, eli jos tuot autosi aamulla korjaamolle, voit noutaa sen iltapäivällä valmiina takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmiina noudettavaksi.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia.

Iskukohta kannattaa suojata heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä, näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Mikäli sinulla on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle veloitukseton.

Olet tervetullut meille myös ilman vakuutusta joten soita ja kysy hinta tuulilasin korjaukseen!

Jos olet epävarma siitä onko autosi tuulilasi vielä korjattavissa, voit tulla näyttämään autoa korjaamolle. Me tiedämme, kannattaako tuulilasi korjata, vai vaihtaa uuteen.

Tuulilasien lisäksi vaihdamme myös auton takalasit, sivulasit ja kattolasit kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin. Teemme myös tuulilasin kameran kalibroinnit. Kalibrointi on tärkeää, jotta autosi erilaiset turvajärjestelmät toimivat luotettavasti.

Toimimme Kuopion alueella yhteistyössä LähiTapiola, Pohjantähti, Pohjola Vakuutus, Turva ja Fennia vakuutusyhtiöiden kanssa.